Polise Taş Ve Sopalarla Saldırdılar. « Türkiye'nin Sesi Gazetesi

19 Mayıs 2024 - 01:12

Polise Taş Ve Sopalarla Saldırdılar.

Polise Taş Ve Sopalarla Saldırdılar.
Son Güncelleme :

01 Mayıs 2024 - 18:37

1 Mayıs Emek ve Dayanışma günü nedeniyle Saraçhane Meydanı’nda toplanan sendika ve meslek örgütü üyesi gruplar ile polis arasındaki arbede yaşandı. Provokatör gruplar, kaldırım taşlarını

sökerek polise attı. Çok sayıda polis yaralanırken olay yerine ambulanslar çağrıldı. Sosyal medyada, polise taşlarla saldıran provokatörlere ‘Bunlar mı işçi?’ şeklinde yorumlarla tepki gösterildi.

1 Mayıs Emek ve Dayanışma günü nedeniyle Saraçhane Meydanı’nda toplanan sendika ve meslek örgütü üyesi gruplar ile polis arasındaki arbede yaşandı. Gruplar, kaldırım taşlarını sökerek polise attı.

Çok sayıda polis yaralanırken olay yerine ambulanslar çağrıldı.

Bozdoğan Kemeri’nde güvenlik önlemi alan ve yolu bariyerlerle kapatan polis ekipleriyle sendika ve meslek örgütleri arasında gerginlik yaşandı.

.

FİKSTÜR - Maç Yok

Tümünü Gör

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
ı