Manisa Emniyet Müdürü Fahri Aktaş Çalışmaları Hız Kesmeden Devam Ediyorum. « Türkiye'nin Sesi Gazetesi

19 Mayıs 2024 - 00:29

Manisa Emniyet Müdürü Fahri Aktaş Çalışmaları Hız Kesmeden Devam Ediyorum.

Manisa Emniyet Müdürü Fahri Aktaş Çalışmaları Hız Kesmeden Devam Ediyorum.
Son Güncelleme :

02 Mayıs 2024 - 22:48

Manisa İl Emniyet Müdürü Fahri Aktaş, Yunusemre’de bulunan Tevfikiye Mahallesi sakinlerini ziyaret etti

Manisa İl Emniyet Müdürü Fahri Aktaş, ildeki mahalle sakinlerinin gönüllerine dokunmaya devam ediyor. Aktaş, vatandaş ve esnaf buluşmaları kapsamında Tevfikiye Mahallesi’ne konuk oldu.

Tevfikiye Mahallesi’ne yapılan ziyarette Müdür Aktaş’a mahalle muhtarı Filiz Gülsuyu eşlik etti. Vatandaşlar ve esnaflar ile bir araya gelen Aktaş, talep ve istekleri not etti.

Manisa Emniyet Müdürü Fahri Aktaş, kentin huzur ortamını sağlamak için ellerinden geleni yapacaklarını belirtti. Aktaş, “Vatandaşlarımızın desteğiyle

birlikte huzur ve güvenliği daha da artıracağız. Manisa Emniyet Müdürlüğü olarak vatandaşlarımıza ulaşmak için her zaman hazırız. İhtiyaç duyduklarında 7/24 bize ulaşabilir ve ihbarda bulunabilirler” dedi.

.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
ı