Başkan Erdoğan, CHP Genel Başkanı Özel’in ziyaretiyle ilgili, “Siyasetin yumuşama dönemine girdiğini görüyoruz « Türkiye'nin Sesi Gazetesi

18 Mayıs 2024 - 17:25

Başkan Erdoğan, CHP Genel Başkanı Özel’in ziyaretiyle ilgili, “Siyasetin yumuşama dönemine girdiğini görüyoruz

Başkan Erdoğan, CHP Genel Başkanı Özel’in ziyaretiyle ilgili, “Siyasetin yumuşama dönemine girdiğini görüyoruz
Son Güncelleme :

04 Mayıs 2024 - 11:01

Başkan Erdoğan, CHP Genel Başkanı Özel’in ziyaretiyle ilgili, “Siyasetin yumuşama dönemine girdiğini görüyoruz. Ben de ilk fırsatta bu ziyaretin karşılığını yapacağım” dedi.

Başkan Erdoğan, CHP Genel Başkanı Özel’in ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi, “İlk fırsatta CHP’yi ziyaret edeceğim. Türk siyasetinin buna ihtiyacı var. Türkiye’de siyasetin yumuşama sürecini başlatalım” dedi.

BAŞKAN Erdoğan, cuma namazını Üsküdar’daki Çilehane Camii’nde kıldı. Namaz sonrası gündeme dair önemli açıklamalarda bulunan Başkan Erdoğan, önceki gün gerçekleşen CHP Genel Başkanı Özgür Özel’in ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Özel’in böyle bir ziyareti gerçekleştirmiş olmasının iktidar ve ana muhalefet arasında olumlu bir gelişme olduğunu belirten Erdoğan, bundan önceki süreçlerde bu tür adımların atılmadığına dikkati çekerek siyasetin Türkiye’de yumuşama dönemine girdiğini belirtti. Erdoğan, “Ben de Özgür Bey’e ilk fırsatta ziyaretin karşılığını yapacağımı söyledim. Türkiye’nin, Türk siyasetinin buna ihtiyacı var. İlk fırsatta bu ziyareti gerçekleştirerek siyasetin yumuşama sürecini başlatalım istiyorum. Bu adımı da atacağız” dedi.

İSRAİL’E KAPIYI KAPATTIK

Türkiye’nin İsrail’e ihracatı tamamen durdurması hakkında da değerlendirmelerde bulunan Erdoğan, şunları söyledi: “İsrail-Filistin arasındaki gelişmelerin kabul edilebilir bir yanı yok. İsrail, şu ana kadar 40-45 bin Filistinliyi acımasızca öldürdü. Bir Müslüman olarak bizim buna seyirci kalmamız düşünülemez. Atmamız gereken adımlar nelerdir, bunları yaptık. Ben Netanyahu ile Amerika’da yaptığım görüşmeyi sadece durup dururken yapmadım. Ama Türkiye-İsrail arasında bazı adımların atılabileceğini göstermek için yaptım. Ama Netanyahu acımasız ve bu acımasızlığını da maalesef çocuklara, kadınlara, yaşlılara karşı gösterdi.”

Akşam

.

FİKSTÜR - Maç Yok

Tümünü Gör

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
ı