Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ile telefonda görüştü.
Bahçeli, AK Parti 8. Olağan Büyük Kongresi’nde yeniden genel başkan seçilmesi nedeniyle Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı tebrik etti.
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, AK Parti 8’inci Olağan Büyük Kongresi’ne milli birlik ve kardeşliği simgeleyen özel çiçek aranjmanı göndermişti.
MHP’nin sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda, üzerinde Genel Başkan Bahçeli’nin isminin yazdığı aranjmanın fotoğraflarına yer verildi.

Paylaşımda şu ifadeler kullanıldı:
“Bu anlamlı armağan, 1071 adet gülle Malazgirt Zaferi’ni, 1453 adet karanfille İstanbul’un Fethi’ni, Türk bayrağı çerçevesiyle birlik ve dayanışmayı, 23 beyaz orkideyle AK Parti’nin 23 yıllık yönetimini temsil etmektedir. Sayın Genel Başkanımızın bu takdiri, güçlü Türkiye inancımızın ve birlik ruhumuzun en anlamlı ifadesidir.”


YEREL HABER
23 Nisan 2026GÜNCEL
23 Nisan 2026GÜNCEL
23 Nisan 2026GÜNCEL
23 Nisan 2026GÜNCEL
23 Nisan 2026GÜNCEL
23 Nisan 2026GÜNCEL
23 Nisan 2026
1
Yeni vergi düzenlemesi teklifi Meclis’te
2
Sağlık Bakanı Memişoğlu: Hedefimiz dumansız Türkiye
3
Reklam şirketi sahibinden Kültür AŞ’ye yönelik gayriresmi ücret iddiası
4
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Malezya yüksek mahkeme başkanlarını kabul etti
5
AK Parti Sözcüsü Çelik: Geçici ateşkes meselesi konuları çözmüyor