
Dışişleri Bakanlığı kaynaklarından edinilen bilgiye göre Fidan, 6-7 Aralık’ta 23. Doha Forumu’na katılacak.
Bakan Fidan’ın, Forum kapsamında 6 Aralık’ta, “Parçalanma Çağında Arabuluculuk” başlıklı açılış oturumu ile “Orta Doğu’da Güvenlik Mimarisinin Şekillenmesi ve Türkiye’nin Bölgede İstikrar Sağlamaya Yönelik Faaliyetleri” başlıklı, mülakat formatındaki “newsmaker” oturumuna konuşmacı olarak katılması öngörülüyor.
Dışişleri Bakanı Fidan ayrıca, Forum marjında ikili görüşmelerde de bulunacak.
Bölgesel ve uluslararası konuların ele alındığı saygın bir diplomasi forumu olan Doha Forumu, bu yıl “Adaletin Tesisi: Vaatlerden Somut Gerçekliğe” temasıyla düzenlenecek.
Foruma, devlet ve hükümet başkanları, bakanlar, uluslararası kuruluşların üst düzey yetkilileri, düşünce kuruluşlarının temsilcileri, akademisyenler ve uzmanların katılması bekleniyor.
Doha Forumu’nun içerik ortakları arasında Antalya Diplomasi Forumu da yer alıyor.

YEREL HABER
22 Eylül 2026GÜNCEL
22 Eylül 2026GÜNCEL
22 Eylül 2026GÜNCEL
22 Eylül 2026GÜNCEL
22 Eylül 2026GÜNCEL
22 Eylül 2026GÜNCEL
22 Eylül 2026GÜNCEL
22 Eylül 2026GÜNCEL
22 Eylül 2026GÜNCEL
22 Eylül 2026
1
Teknolojinin kontrolü sizde mi, sizin kontrolünüz teknolojide mi?
2
Dünya bu mucize bitkiyi Türkiyeden alıyor
3
Bakan Memişoğlu açıkladı: Türkiye’de hantavirüs riski var mı?
4
Emine Erdoğan’dan ’10. Yılında 15 Temmuz: İrade Bizim, Zafer Bizim’ paylaşımı
5
Numan Kurtulmuş: Aramızdaki söz ayrıştırmanın değil, beraberliğin sözü olacak