Başkan Erdoğan’dan İsrail ile ticareti kesmede kararlılık mesajı: Batı üzerimize saldıracak « Türkiye'nin Sesi Gazetesi

18 Mayıs 2024 - 18:51

Başkan Erdoğan’dan İsrail ile ticareti kesmede kararlılık mesajı: Batı üzerimize saldıracak

Başkan Erdoğan’dan İsrail ile ticareti kesmede kararlılık mesajı: Batı üzerimize saldıracak
Son Güncelleme :

03 Mayıs 2024 - 19:46

İsrail’i ateşkese ve geçişine izin verdiği yardım miktarını arttırmaya zorlamak amacıyla ilk etapta 54 ürün grubuna ihracat kısıtlaması getirdik. Dünden itibaren de tüm ürünleri kapsayacak şekilde İsrail’le ihracat ve ithalat işlemlerini durdurduk.

TÜRKİYE’NİN HAMLESİ ÖRNEK TEŞKİL EDECEK

Attığımız bu adımın ortaya çıkaracağı sonuçları iş dünyamızla eş güdüm ve istişare içinde yürüteceğiz. Biz bölgemizdeki hiçbir ülkeyle düşmanlık ve kavga peşinde değiliz. Biz coğrafyamızda çatışma, kan ve gözyaşı görmek istemiyoruz. Türkiye’nin bu hamlesi, mevcut tablodan rahatsız olan diğer ülkelere de örnek teşkil edecektir. Burada tek gayemiz vardır. Batının askeri ve diplomatik desteğiyle kontrolden çıkan Netanyahu yönetimini ateşkese zorlamak.

ENFLASYON MESAJI

Enflasyonu düşürmeye yönelik, kararlı adımlar atıyoruz. Enflasyon ve dış ticaret verileri, Orta Vadeli Program beklentilerimizle uyumludur.

.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
ı