Başkan Erdoğan Mehmetçik ile bayramlaştı « Türkiye'nin Sesi Gazetesi

5 Mayıs 2024 - 18:11

Başkan Erdoğan Mehmetçik ile bayramlaştı

Başkan Erdoğan Mehmetçik ile bayramlaştı
Son Güncelleme :

10 Nisan 2024 - 23:28

Başkan Recep Tayyip Erdoğan, Şanlıurfa’da vatani görevini yapan mehmetçikler ile bayramlaştı. Askerler ile telefonda bayramlaşan Başkan Erdoğan, “Bizler gerek Mehmetçiklerimiz, gerek Komuta Kademesi hepsiyle teröristleri inşallah bundan sonra da bugüne kadar olduğu gibi yok edeceklerine inanıyoruz.” ifadelerini kullandı.

Millî Savunma Bakanı Yaşar Güler, bayram namazını beraberindeki Genelkurmay Başkanı Orgeneral Metin Gürak, Deniz Kuvvetleri Komutanı Oramiral Ercüment Tatlıoğlu, Kara Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Selçuk Bayraktaroğlu ve Hava Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Ziya Cemal Kadıoğlu ile Şanlıurfa’da Mevlid-i Halil Camisi’nde kıldı.

Namazın ardından camideki vatandaşlarla ve dışarıda görev yapan polislerle bayramlaşan Bakan Yaşar Güler ve TSK Komuta Kademesi daha sonra Şanlıurfa Kışla Gazinosuna geçti. Burada çocuklar tarafından karşılanan Bakan Yaşar Güler, onlara bayram hediyeleri vererek yakından ilgilendi.

.

FİKSTÜR - Maç Yok

Tümünü Gör

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
ı